Monday, 13 February 2012

Weer een (kleine) verbouwing

Houden wij dan nooit op...tja dat weet ik niet, maar hoe langer we hier wonen, hoe vaker je dan ineens denkt...als we dit nu eens doen of dat.
Alleen om het nog meer ONS te maken.
Nu heb ik een zg laundry room..maar dat is hetzelfde hok..ja hok meer eer wil ik het niet geven, waar je ook binnen komt.
En als je dan binnen komt terwijl het buiten koud is...gaat de jas daar uit..en dus hebben we een kapstok met nette jassen en daar hangen ook de jassen die we dragen als we buiten met de beesten zijn.
We schoppen er onze schoenen uit..maar ook de laarsen die we dragen als we met de beesten zijn.
Dan slapen er in de wintermaanden ook nog een paar beesten en dus ligt er een groot hondenbed..en een klein hondenbed..en natuurlijk de poezen manden.
Oh en dan omdat het een laundry room is...staan er ook nog een wasmachine en een droger.
En hoe langer wij hier wonen hoe meer ik mij ga ergeren...aan die eeuwige troep in dat hok.
Dus heb ik wat bedacht...het was even een gedoe om die deur hier te krijgen..het is een extra brede en die paste niet in het truckbed van de auto.
Maar afgelopen zaterdag is het toch gelukt.
Hier gaan we wat leuks mee doen...geen megaverbouwingen hoor, gewoon een kleine aanpassing met groot resultaat...wat precies?? wel dat  post ik Woensdag avond, want Woensdag ochtend dan komt de timmerman...en ik zal foto's maken van alles.

Tja en het was niet alleen in Nederland koud, hier was ineens het milde weer verdwenen en werd het flink koud...we waren wel solidair met Nederland, waar het de week ervoor zelfs kouder was dan hier.
Ik werd niet aangestoken door een 11 stedentocht koorts ofzo..maar had wel ineens heel veel zin om Snert te gaan koken.
Dat doe ik niet zo vaak..maar als ik mij er dan toe zet..dan ook gelijk de vriezer maar vol.
En verder rommelen we wat aan, de beestjes doen het goed, wij doen het goed en het weer is weer opgewarmt..  Woensdag meer....

4 comments:

 1. Ha nou ik ook, de foto die nu in de kop zit is de voor foto ;-)

  ReplyDelete
 2. piep

  benieuwd wachten we af

  knuf mieke

  ReplyDelete
 3. Hoi Astrid, Ik krijg al trek bij het zien van al die erwtensoep! Nu ben ik geen geweldige kok, en kan ik natuurlijk het internet af-googlen, maar heb jij een eenvoudig/lekker recept voor erwtensoep dat ik mag gebruiken. Dan ga ik dat ook eens proberen! Ben trouwens benieuwd naar jullie nieuwe DIY. De deur vind ik al geweldig, French Doors!!
  Groetjes uit een wit Diamond City.

  ReplyDelete