Monday, 28 November 2011

Laurens is weer thuis.

Nou ja al een paar dagen hoor..bijna een week eigenlijk, maar soms heb je van die dagen dan vliegen ze voorbij, zo ook laatste week.
Het gemis van Neeltje zal nog wel een tijd blijven, ik kijk elke dag in een lege stal, of die ooit gevuld wordt met weer een koe...ik denk het niet, maar zoals ik vorige post zei...tijd zal het leren.
Ooit schreef ik, als je livestock hebt, heb je ook dead stock, feit blijft dat elk beest zijn eigen inpact heeft en Neeltje was een behoorlijke.

Ik hoop dat we voorlopig even klaar zijn met het negatieve en dat ik voortaan weer kan schrijven over mijn quilts ( ja ik ben weer bij de quiltclub, dus er komt weer wat uit mijn handen)en over vrolijker onderwerpen.

Nog even over naar Laurens, we hopen dat deze operatie de laatste is geweest en dat hij van het voorjaar of zomer weer rond kan rondrennen, volleyballen of welke sport dan ook, zoals een tiener dat hoort te doen.

Wat hebben ze precies gedaan..ja we wisten het wel, zijn rechterbeen zou boven de knie doorgezaagd worden en er zou een wig tussenuitgehaald worden, waardoor zijn been ineen keer recht zou komen komen te staan.

Laurens wist wel dat er een stukje tussenuit gehaald zou worden, maar had geen idee dat zijn been echt doorging..wij hielden wijzelijk onze mond, uit angst dat hij er vandoor zou gaan en niet meer terug zou komen ;-)

3 Dagen na de operatie stond deze kanjer naast zijn bed.

Een week later mocht hij naar huis en vandaag zijn we terug geweest voor controle, daar zagen we voor het eerst de rontgen foto van zijn rechterknie van NA de operatie.
Kijk zelf maar..alles is te zien, de onderste dikke pen hebben ze letterlijk in zijn been getimmerd, daar net boven zie je de zaaglijn..de 3 schroeven daarboven houden de plaat en bot op zijn plek.
Ooit gaat het er weer uit..maar voor nu fysiotherapie en weer sterk worden.


Volgende post wat leuke foto's..want inmiddels zijn er een paar leuke dingen voorgevallen.

1 comment:

 1. Dat is wel echt knutselwerk dat knie van Laurens..... In elk geval heel veel beterschap! Hij gaat het kranig aan!
  Van Neel is natuurlijk nog steeds treurig. Maar ik denk dat jouw Neel niet zou willen dat zij zo'n gat achter zou laten!
  Ik heb het idee dat jij zonder koe nog maar een half mens bent.....
  Sterkte met alles!

  Gr. Claudia

  ReplyDelete