Thursday, 19 April 2012

Het is alweer voorbij....

Ongelooflijk wat zijn die twee weken voorbij gevlogen, voor we het wisten ware we al in de laatste dagen en is onze vakantie alweer voorbij.
Nu heb ik wel een paar dagen gemist...ik was ziek...en flink ook, ik weet nog steeds niet wat het geweest is, of ik wat verkeerds gegeten heb of toch een buikvirusje...leuk was het in elk geval niet.
Ik zal toch proberen iets over de afgelopen weken te vertellen.

Maandag 2e paasdag, ging ik met 2 schoonzussen een dagje naar atelier Beb, ze had een soort van open dag EN er was een workshop.
Wat is er nou leuker dan met gelijkgestemden zo'n dagje met lapjes bezig zijn, extra bijzonder was dat Ineke iemand uit Apeldoorn er ook was.
Al die jaren dat we in Apeldoorn woonden kenden wij elkaar niet en wist ik ook niet dat Bep in Hall  zat..en woon ik in Canada, leer ik ze kennen.

Dinsdag werd ik al wakker dat ik het gevoel had dat het niet goed zou gaan, ik wist wel beter maar het leek op ochtendmisselijkheid...en juist stonden een paar daagjes Duitsland op het programma.
Vorig jaar hebben we mensen leren kennen die een zomerhuisje aan Wakaw Lake hebben, zij wonen in Duitsland en nu zouden we dus bij hen langsgaan.
De weg erheen..heb ik liggen slapen..de uren dat we daar op visite waren heb ik mijzelf op de been weten te houden maar om 7 uur was het echt op.
Wij terug richting Oberhausen gereden en daar een hotelletje opgezocht..die nacht kreeg ik een verhouding met de toiletpot zeg maar.
Woensdag ziek in de auto..niets geen winkelcentrum in Oberhausen, niets geen gezellige markt..gewoon ziek in de auto...naar mijn moeder.
Mijn ziekzijn duurde tot Vrijdag..toen was het nog niet helemaal over, maar ik kon in elk geval weer op mijn benen staan.
Ondertussen wel verwend met geraspte appel, banaantjes en bakjes yoghurt.
Zaterdag naar Rotterdam familie van Jos, Zondag een familie dag van mijn kant en Maandag naar de markt in Kampen omdat ik de Donderdag markt in Emmeloord gemist had en ik nog wat wilde kopen wat ik de week ervoor gezien had maar natuurlijk niet gekocht had.
Tja en dan blijver er nog maar 2 dagen over voor rookwosten, drop en hagelslag inslaan......en toen ineens was het Donderdag ochtend, de kofferst stonden al klaar in de gang..en het zware moment van afscheid nemen krijgen is weer daar.
Dat is gewoon niet leuk..eigenlijk is dat gewoon zwaar kl*te.
Je ziet je moeder daar staan..zij pinkt een traantje weg...ik pink in de auto een traantje weg het wordt elke keer moeilijker/zwaarder.

En heel dubbelzinnig wil je dan natuurlijk ineens ook naar huis, daar wachten de jongens, de beesten ons heerlijk huisje enz.
Ondanks dat ik een paar dagen moest inleveren hebben we 2 heerlijke weken gehad...nu zit ik op het vliegveld van Calgary, wachten op het vliegtuig voor het laatste stukje.
Vol energie, leuke dingetjes in de koffer voor het huis, lekkers voor ons de jongens..en ik kan net wachten die 2 knullen weer in mijn armen te sluiten.
We zijn bijna thuis.

4 comments:

 1. Oh Astrid, wat balen dat je ziek bent geweest!! Dat kun je eigenlijk in zo'n korte vakantie niet gebruiken.
  Ik dacht juist dat het afscheid nemen steeds makkelijker zou worden, niet dus. Wel fijn dat je je mam nog hebt!
  Nu genieten van je mannen en je dieren en al het lekkers dat je hebt meegenomen!
  Lieve groeten

  ReplyDelete
 2. Ik zie dat ik weer veilig zonder te kwijlen je weblog kan lezen. :p
  En naar dat je een paar dagen ziek bent geweest. Komt er van als je al die lekkere dingen gaat eten die je niet meer gewend bent. :p
  En ik weet precies hoe het voelt als de tijd komt om afscheid te nemen. Het niet weten wanneer je elkaar weer eens ziet, dat is een naar gevoel.
  Maar ik denk dat er hier wel een aantal mensen en dieren zijn die weer blij zijn dat jullie weer thuis zijn.
  Welcome home!

  ReplyDelete
 3. Wat zijn de weken snel voorbij, nietwaar? Ik heb ook zo genoten om je weer te zien en samen lekker bezig te zijn bij Bep in Hall. Erg sneu voor jou dat je dagen in Duitsland in duigen is gevallen, dat je toch heel veel heb gemist, want je verheugde je er zo op.
  Misschien straks in augustus? Ik kijk er naar uit!!!!!!!
  Liefs, dikke knuffel en de groetjes aan je mannen!

  ReplyDelete
 4. welcome home!

  ReplyDelete