Sunday, 30 October 2011

Tis niet allemaal naar hier.....

Daar  lijkt het wel een beetje op, ontslag, diefstal van de kas, Laurens in voor een operatie..gelukkig zijn er ook nog leuke dingen hoor.
Mijn eerste maand, eigen salon zit erop, ontzettend leuk werken met de groep die in de kapsalon werkt, lieve en leuke reakties van mensen..en ondanks dat er geld gestolen is, toch best een aardige maand gedraaid, zeker voor een eerste maand.

Verder is het nog steeds heerlijk weer, overdag zonnig en s'nachts een beetje vorst, ons hoor je nog niet klagen.
Wel moeten we hoognodig de kerstlampjes op gaan hangen, want als de winter dadelijk invalt is het ook WINTER.
Vorig jaar hadden we geen lampjes, de aannemer was de dag voor Kerst nog bezig de siding op het huis te krijgen, maar dit jaar komen de lampjes weer aan het huis.
Dit weekend hadden we daar nog even geen tijd voor, gisteren (Zaterdag) is Neel weer thuisgekomen, of haar date succesvol geweest is, de tijd zal het leren..zelf denken we van niet en zal er KI aan te pas moeten komen..maar daar maken we ons pad druk over als de dierenarts ons vermoeden bevestigd.
Neel kwam niet alleen, ze kwam samen met Billie...de bok van Pete en vader van al de geitjes hier ooit geboren.
Dit jaar mag hij zich vermaken met 3 dames, hij heeft het "stinkend" naar zijn zinj....poeh he..je wilt daar echt niet te dichtbij komen.
Vandaag (Zondag) hebben we een kippenhok dat we van buren hebben gekregen op zijn plek gezet, dit hok staat parrallel aan het al bestaand hok en is voor de vleeskippen.
Er komt nog stroom in, zodat we aankomend voorjaar daar de kuikens gelijk in kunnen doen ipv eerst in de garage te houden..dat is erg stoffig en geen succes, dit lijkt op een betere oplossing.

Vorig weekend was er in Saskatoon een quiltshow, die is er om het jaar, het was weer geweldig, vol ideetjes (en boeken en stofjes) kwam ik weer thuis.
Het beginnetje voor een Kerst quiltje is al gemaakt...hopelijk komt dit af voor de Kerst.

1 comment:

  1. Ik vroeg me altijd af waarom bokken zo stinken, totdat ik eens zag hoe een bok verheerlijkt zijn hoofd onder zijn eigen plas stak! Ja ach, ieder het zijne denk ik dan, als het beest het lekker vindt?
    Mooi die quilt! Lijkt me toch mooi als je zo crea bent!
    Op naar een meer positieve november! (maar gelukkig zag je zelf oktober niet zo negatief!)
    Gr. Claudia

    ReplyDelete